Pikalainan hakemuksissa saattaa esiintyä ongelmia teknisen vian takia.
POP Pikalaina

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä POP Pikalainasta

Mikä on POP Pikalaina?

POP Pikalaina on vähintään 2 000 ja enintään 20 000 euron suuruinen laina, jonka saamiseksi et tarvitse vakuuksia. Laina-aika voi olla jopa 10 vuotta lainasumman suuruudesta riippuen. POP Pikalainan luottokorko on sidottu 3 kk Euribor -korkoon ja lainan marginaali on alimmillaan 6.9 %.

Minkälaisia lisäkuluja POP Pikalainassa on lainasumman päälle?

Lainasumman ja korkojen lisäksi maksettavaksesi tulee lainan kuukausittainen tilinhoitopalkkio, joka on 4,50 - 7,90 euroa lainamäärästä riipuen.

Ensimmäinen lasku on aina ilmainen perinteinen postitse lähetettävä paperinen lasku. Ensimmäisen laskun jälkeen voit tilata ilmaisen e-laskun laskulta löytyvillä tiedoilla. Mikäli et tilaa e-laskua, veloitamme paperilaskusta 2 euroa / lasku.

Lainan hakeminen

Kuka voi hakea POP Pikalainaa?

Voit hakea POP Pikalainaa jos olet vähintään 23-vuotias, olet asunut pysyvästi Suomessa vähintään kahden vuoden ajan ja sinulla on suomalainen henkilötunnus. Lisäksi edellytämme sinulta säännöllisiä tuloja ja moitteettomasti hoidettuja raha-asioita. Tulojen tulee olla ansiotuloja, eläkettä tai muuta säännöllistä päätoimen tuloa.

Miksi tulee tunnistautua lainahakemukseen?

Lainahakemuksen helpottamiseksi olemme lisänneet tunnistautumisen lainahakemuksen alkuun. Näin voimme täyttää sinulle lainahakemuksen osoitetietojen osalta valmiiksi.

Mitä liitteitä tarvitsen lainahakemukseen?

Saatamme pyytää sinua toimittamaan lisäliitteeitä tuloistasi lainaa varten. Jos olet palkansaaja, sinun tulee toimittaa viimeisin palkkalaskelma. Tarkistathan, että palkkalaskelma on helposti luettavissa sekä sisältää työntekijän ja työnantajan nimen sekä tulokertymän. Tiedoston voit ladata kätevästi lainatarjoussivuillamme esimerkiksi puhelimella otettuna kuvana tai koneelta liitetiedostona.

Entä jos minulla ei ole juuri nyt tulotositetta?

Lainatarjouksestamme lähtee sähköpostitse muistutus, josta pääset takaisin henkilökohtaiseesi lainatarjoukseesi. Voit ladata tulotositteen tämän linkin kautta myöhemmässä vaiheessa. Huomaathan, että emme käsittele lainahakemusta ennen kuin kaikki liitteet on toimitettu.

Vastaanotin sähköpostin joka sisältää linkin, uskallanko avata linkkiä?

Hakemusvaiheessa olet hyväksynyt sähköpostiviestittelyn, joten lainaan liittyvissä asioissa voit saada ilmoitusviestejä sähköpostiisi lainan hakuvaiheessa.

Viestin sisältö voi vaihdella ja lähetämme muutamia eri viestejä eri sisältöineen. Joissakin viesteissä on linkki, joka johtaa lainapalvelun tarjoussivulle. Tarjoussivulla voidaan pyytää lisäämään tilinumerosi tai lisäämään tulotositteesi hakemuksen liitteeksi. Sivulla pystyt myös tutustumaan luottosopimukseen sekä allekirjoittamaan sopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. Mikäli et löydä viestejämme niin tarkista mahdolliset roskaposti ja tarjouskansiot.

Sähköpostin lähettäjänä on aina (Bonum Pankki Oyj) no-reply@poppankki.fi. Jos olet epävarma tai sinulla herää kysymyksiä sähköposteihin liittyen voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka avustaa ja neuvoo kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Vastaanotin tekstiviestin joka sisältää linkin, uskallanko avata linkkiä?

Hakemusvaiheessa olet hyväksynyt tekstiviestiviestittelyn, joten lainaan liittyvissä asioissa voit saada ilmoitusviestejä puhelimeesi lainan hakuvaiheessa.

Viestin sisältö voi vaihdella ja lähetämme muutamia eri viestejä eri sisältöineen. Kaikissa viesteissä on linkki, joka johtaa lainapalvelun tarjoussivulle. Tarjoussivulla voidaan pyytää lisäämään tilinumerosi tai lisäämään tulotositteesi hakemuksen liitteeksi. Sivulla pystyt myös tutustumaan luottosopimukseen sekä allekirjoittamaan sopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla.

Tekstiviestin lähettäjän on aina POP Pankki. Jos olet epävarma tai sinulla herää kysymyksiä tekstiviesteihin liittyen voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka avustaa ja neuvoo kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Olen kadottanut lainatarjouksesta saamani sähköpostin?

Lainatarjouksestamme lähetämme sähköpostilla yksilöidyn linkin jolla pääset takaisin lainatarjoukseen. Pääset myös samaan yksilöityyn lainatarjoukseen aloittamalla uuden lainahakemuksen täyttämisen tunnistautumalla. Palvelumme tarkistaa aina ensiksi onko sinulla avoimia lainatarjouksia olemassa.

Entä jos olen yrittäjä, eikä minulla ole palkkalaskelmaa?

Jos toimit yrittäjänä, liitä sopimukseen palkkalaskelman sijaan viimeisin valmistunut ja vahvistettu tilinpäätös (tuloslaskelma ja tase) täydeltä tilikaudelta sekä viimeisin vahvistettu henkilökohtainen verotuspäätös.

Entä jos olen eläkkeellä?

Jos olet eläkkeellä, tarvitsemme lainahakemukseen kopion eläkkeen maksajan lähettämästä indeksikorotusilmoituksesta tai todistuksen eläkkeen määrästä.

Kuinka peruutan lainahakemuksen?

Jos saamasi lainatarjous ei ole ajankohtainen, niin voit aina peruuttaa lainahakemuksen lainatarjouksen alalaidassa olevasta linkistä. Näin emme muistuttele sinua sähköpostilla enää tästä lainatarjouksesta.

Miksi en saanut lainatarjousta hakemalleni summalle?

Lainahakemuksesi käsitellään aina kokonaisarvion perusteella. On mahdollista, että riskiarvion perusteella emme pystyneet tekemään hakemallesi lainasummalle lainatarjousta. Tästä johtuen tekemämme lainatarjous voi olla myös pienemmälle lainasummalle kuin olit alunperin hakenut.

Kuinka nopeasti POP Pikalaina maksetaan tililleni?

Alustavan lainapäätöksen saat saman tien heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Kun olet hyväksynyt lainapäätöksen, voit saada lainasumman tilillesi kokonaisuudessaan jopa saman pankkipäivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä. On mahdollista, että sinulta kysytään vielä lisätietoja hakemukseesi liittyen, jolloin saat lainapäätöksen toimitettuasi pyydetyt liitteet. Lainasumma maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan yhdellä kertaa.

Lainan takaisinmaksu

Miten maksan lainani takaisin?

Maksat lainaasi takaisin lainan hakemisen yhteydessä sovitun maksusuunnitelman mukaisesti. Saat kerran kuukaudessa laskun, josta näet jäljellä olevan lainasumman sekä kuukausierän suuruuden ja eräpäivän. Laskusi viitenumero on aina sama ja tili, mihin lyhennys maksetaan, on FI4347900010001713. Ensimmäinen lasku tulee paperisena, minkä jälkeen voit tilata e-laskun laskulta löytyvillä tiedoilla.

Voinko saada lisäaikaa lainani takaisinmaksuun?

Jos tarvitset lisäaikaa lainan maksuun, sinun kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 010 667 3100 (laskutusasiat, valitse 1)

Entä jos en pysty lyhentämään lainaani laskun eräpäivään mennessä?

Jos epäilet, ettet pysty lyhentämään lainaasi sovittuun eräpäivään mennessä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 010 667 3100 (laskutusasiat, valitse 1)

Voinko lyhentää lainaani nopeammin kuin sovitun maksuaikataulun mukaisesti?

Voit lyhentää lainaasi nopeammin käyttämällä saamaasi laskua ja vain muuttamalla lyhennyssummaa suuremmaksi toiveesi mukaan. Muistathan tarkistaa, että maksussa viitenumero ja tilinumero säilyy samana.

Jos teet ylimääräisen tai suuremman kertalyhennyksen lyhenee laina-aika. Seuraavan kuukausierän summa on kuitenkin aina sama mikä on sovittu lainasopimuksessa, eikä ylimääräiset lyhennykset vaikuta seuraavaan kuukausierään. Ylimääräinen tai suurempi kertalyhennys pienentää kuitenkin korkokuluja, koska korkoa maksetaan vain jäljellä olevasta pääomasta.

Muut yleiset kysymykset

Miten voin olla yhteydessä asiakaspalveluun?

Tavoitat asiakaspalvelumme helpoiten puhelimitse numerosta 010 667 3100 tai kotisivujemme chatin kautta. Puhelinpalvelumme on auki arkipäivisin klo 10-17 välillä.

Chat-palvelu on auki arkisin 9:00-18:00. Chat on aktiivinen silloin kun asiakaspalvelija on vapaana. Jos sinulla on kysymyksiä laskutuksesta, saldoista tai maksusopimuksista, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 010 667 3100 (laskutusasiat, valitse 1).

Huomaathan, että heinäkuussa palvelemme puhelimessa ja chatissa 10:00-16:30 välisenä aikana.

Mihin lainahakemuksen tietojani käytetään?

Lainahakemuksen tietoja käytetään lainan myöntämiseen, riskienvalvontaan sekä palveluiden parantamiseen. Emme välitä tietojasi muualle.

Onko lainapalvelun tietoturva varmistettu?

Lainapalvelun on varmistanut tietoturva-alan asiantuntijat ja teemme jatkuvasti ohjelmistotestausta jolla varmistamme palvelun tietoturvallisen palvelun laadun. Tietosi on turvassa palvelussamme ja tietoturva on korkein päämäärämme.

Voinko saada useamman POP Pikalainan samaan aikaan?

Emme myönnä kahta tai useampaa päällekkäistä POP Pikalainaa samanaikaisesti samalle henkilölle.

Voiko POP Pikalainaa hakea jonkin toisen henkilön tilinumerolla?

Ei voi. Sinulla tulee olla henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa, jotta voit hakea POP Pikalainaa.

Mitä tietojani tarkistetaan kuluttajaluottojärjestelmästä?

Suomen asiakastieto tarjoaa kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmän jossa lainanantajat voivat jakaa tietoja lainanhakijasta hyväksyntää vastaan. Tämä hyväksyntä kysytään lainahakemuksella ja tällöin saamme kootusti tietoa lainoistasi kyselyjärjestelmään kuuluvilta lainanantajilta. Tästä kyselyjärjestelmästä löytyy lisätietoa Suomen Asiakastiedon sivuilta sekä tiedotteesta.

Mitä automaattinen luottokäsittely merkitsee?

Luottopäätös tarkistetaan käyttäen tietolähteenä erilaisia rekistereitä kuten luottotietorekisteri tai väestörekisteri. Henkilötietojen käsittely tapahtuu joko osittain tai kokonaan automaattisessa luottopäätöksessä. Jotta varmistamme tietojen oikeanlaisen käsittelyn, voit aina pyytää asiakaspalvelustamme lainapäätöksen uudelleenkäsittelyä. Lue lisää tietosuojakäytänteistä.

Bonum Pankki OyjHevosenkenkä 3, 02600 EspooY-tunnus: 2192977-5Tilinumero: FI43 4790 0010 0017 13

SaavutettavuusselosteEvästeet
Asiakaspalvelu

Chat asiakaspalveluPuhelinpalvelu: +358 (0) 10 667 3100

Katso aukioloajat