POP Pikalaina

Tietosuoja

Tietosuojakäytäntö

Mitä tietoa me keräämme sinusta?

Bonum Pankki Oyj (”pankki”) suojelee asiakkaitaan, mikä tarkoittaa, että keräämme henkilötietojasi aina vastuullisesti ja huolehdimme yksityisyyden suojastasi. Siksi pidämme tärkeänä, että saat tietää, mitä tietoja me sinusta keräämme ja miten.

Voidaksemme tarjota kulutusluottopalvelujamme, meidän on kerättävä tiettyjä henkilötietoja. Voit joutua antamaan tietoja itsestäsi eri tavoin suoraan ja välillisesti esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • kun haet lainaa verkkosivujemme kautta
  • kun haet meiltä lainaa lainanvälittäjän kautta tai
  • kun otat meihin yhteyttä tai vierailet verkkosivuillamme.

Kun haet lainaa, tarvitsemme tiedon siitä, kuka olet ja mikä on taloudellinen tilanteesi. Tietoja tarvitaan sekä avuksesi lainan haussa että petosten, rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen sekä oikeudellisten vaatimusten täyttämiseen. Pankki huolehtii siitä, että tietojasi kerätään siten, että yksityisyydensuojasi tulee huomioiduksi mahdollisimman hyvin.

Miten käsittelemme tietojasi?

Pidämme tärkeänä, että tiedät, miten käsittelemme henkilötietojasi. Henkilötietojasi täytyy käsitellä eri tilanteissa esimerkiksi silloin, kun

  • meidän on varmistettava henkilöllisyytesi ennen lainan myöntämistä
  • meidän on tehtävä sinusta luottoluokitus voidaksemme myöntää sinulle lainan
  • meidän on ehkäistävä lainvastaista toimintaa, kuten petoksia, rahanpesua ja terrorismin rahoittamista.

Toimintamme perustuu tekniseen järjestelmätukeen ja lainapäätöksemme ovat joko kokonaan tai osittain automatisoituja. Voidaksemme myöntää sinulle lainan, meidän on siirrettävä tietosi järjestelmätoimittajamme laina-asioiden käsittelyä varten käyttöömme antamaan järjestelmään ja voimme joutua jakamaan tietojasi muille toimittajille voidaksemme tarjota sinulle palvelujamme.

Pankki huolehtii siitä, että tietojasi kerätään siten, että yksityisyydensuojasi tulee huomioiduksi mahdollisimman hyvin. Kun Luottopäätös on osittain tai kokonaan automaattinen, voi pyytää sen uudelleen käsittelyä asiakaspalvelustamme varmistaaksesi yksityisyydensuojasi.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten huolehdimme yksityisyydensuojastasi, lue tietosuojaselosteemme, jossa selitämme, miten käsittelemme henkilötietoja. Voit myös tutustua sivustoillamme käytettävien evästeiden käytänteisiin oheisella evastekäytänteet-sivulla.

Bonum Pankki Oyj
Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo
Y-tunnus: 2192977-5
Tilinumero: FI43 4790 0010 0017 13
Asiakaspalvelu
Avoinna: ma-pe 13-15
Suostun että Bonum Pankki tallentaa lähettämäni tiedot ehtojen mukaisesti